dilluns, 17 de novembre del 2014

IMAGINA L’ESTANY...
... BUSCA ARTISTES PINTORS

Entorn dels itineraris que es recuperaran al voltant del prat de l’estany i del puig de la Caritat, s’han seleccionat 8 punts d’aquests camins perquè puguin ser interpretats lliurement pels pintors del poble. Del quadre o dibuix que cadascú realitzi se'n farà una reproducció sobre vinil i es muntarà sobre una estructura que se situarà en el punt de l'itinerari des del qual s'ha fet l'obra. És a dir: que els excursionistes/ turistes s'aniran trobant pel camí aquestes estructures amb les imatges de les obres, el nom del pintor i un link (codi QR) vinculat al web o blog de l’artista.

A partir d'aquí, la idea és poder donar vida a la sala d'exposicions que tindrà la casa de cultura i realitzar exposicions a partir d'aquestes obres i les que es puguin anar fent posteriorment en relació al relat del centre d'interpretació (monestir, itineraris entorn de l'estany, el poble, la natura, etc).

Per tal que es conegui aquesta iniciativa s’ha publicitat per mitjà d’un pòster i es convoca una reunió amb tots aquells artistes que han decidit participar-hi. La trobada es va fer diumenge 2 de novembre a les 6 de la tarda on es va acabar d’explicar la història i distribuir els punts dels itineraris a partir dels quals treballar.

Els pintors i les pintores de l’Estany són:

Valeri Farràs, Pepi Custó, Manel Doblas, Jaume Crespiera, Jaume Rovira, David Cid, Toni Esparó i Marina Berdalet.